Magyar English

HEPASTRONG RETARD
KÉRŐDZŐ ÁLLATOK RÉSZÉRE MÁJVÉDŐ, REGENERÁLÓ, DETOXIKÁLÓ
TAKARMÁNY-ADALÉKANYAG ELŐKEVERÉK

 FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: A Hepastrong Retard egy új, hatékony májvédő készítmény. A termék gátolja a mérgek felszívódását, megakadályozza a májsejtek elfajulását. A károsodott sejtekben a szilimarin fokozza a fehérje szintézist és normalizálja a foszfolipid metabolizmust. Mivel a készítménynek magas a hepatocytákhoz való affinitása, alkalmas a szabad gyökök megfogására. Stabilizálja a májsejt membránok állapotát, megakadályozza a mérgek bejutását a sejtekbe. Fokozza a májenzimek termelődését. Az energia dús anyagok (pl. lecitin) jelenlétében növekszik a máj méregtelenítő hatása. A készítményt, különösen penész- és gombatoxinok jelenléte esetén, folyamatosan kell alkalmazni. Az aktivált kolin megsokszorozza a máj méregtelenítő képességét, transzfercikluson keresztül az immunrendszert erősíti.

A készítmény használata májszindrómák regenerálására, valamint toxikózisok terápiás kezelésének kiegészítésére ajánlott. 

CÉLÁLLAT: kérődző állatok

FELHASZNÁLÁS MÓDJA: Takarmányba keverve.

ADAGOLÁS: Tejelő és hízó marháknak naponta, állatonként 25-50 g-ot az abrakhoz keverve. Egyéb kérődzőnek 5-10 g/állat/nap.
A takarmányok toxinterhelése esetén a terméket abrakhoz keverve folyamatosan etessük!

ÉLELMEZÉS-EGÉSZSÉGÜGYI VÁRAKOZÁSI IDŐ: 0 nap

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten. Száraz, fénytől védett helyen, raklapra helyezve.

MINŐSÉGMEGŐRZÉSI IDŐ: Eredeti zárt csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónap.

KISZERELÉS: 20 kg, zsákban