Magyar English

DIARR-STOP SD RETARD
SERTÉSEK RÉSZÉRE BÉLFLÓRA STABILIZÁLÓ
TAKARMÁNY-ADALÉKANYAG ELŐKEVERÉK

 

LEÍRÁS: A Diarr-Stop SD Retard adalékanyag előkeverék szabad felhasználású bázisanyagok olyan kompozíciója, amely stabilizálja a bélflórát. A készítmény hatékonyságát a speciális illóolajok keverékének és az összetevők szinergens hatásának köszönheti. A kísérleti eredmények azt mutatják, hogy a készítmény használatával javul az emésztőrendszer működése és így csökken a hasmenéses megbetegedések kialakulása. A javítja a hasmenéses megbetegedések ellenes antibiotikumos kezelések hatékonyságát. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: A készítmény használatával kedvezően befolyásolható a sertések emésztőrendszerének működése, a bélflóra összetétele. 

CÉLÁLLAT: sertés

ALKALMAZÁS MÓDJA: Takarmányba keverve.

ADAGOLÁS: 1 kg Diarr-Stop SD Retard / 1 tonna takarmány (0,1%-os koncentrációban) folyamatosan. Hasmenéses betegség jelentkezése esetén átmenetileg 2 kg / t (0,2 %-os koncentrációban) 7-10 napon át, majd újra 1 kg/tonna adagolással. Bármilyen gyógyszerrel együttesen is adagolható. Az előkeverék az előírt adagolással folyamatosan alkalmazható, a hízóba állítástól a levágásig.

ÉLELMEZÉS-EGÉSZSÉGÜGYI VÁRAKOZÁSI IDŐ: 0 nap

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten. Száraz, fénytől védett helyen, raklapra helyezve.

MINŐSÉGMEGŐRZÉSI IDŐ: Eredeti zárt csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónap.

KISZERELÉS: 20 kg-os zsákban.