Magyar English

DSP

BÉLFÓRA STABILIZÁLÓ TAKARMÁNY-ADALÉKANYAG ELŐKEVERÉK

AJÁNLÁS:

A Pharmatéka Preventive Kft. egy olyan új készítményt fejlesztett ki, amely a sertések takarmányába keverve alkalmas a bélflóra stabilizálására. Ennek köszönhetően a használatával javíthatóak az állatok termelési mutatói és alkalmas a hasmenéses betegségek kiegészítő kezelésére. A készítmény szerves savak és illóolajok speciális keveréke. Ffolyamatos alkalmazása ajánlott. A bélhámsejtek működését nem zavarja a hatékony koncentráció, a kezelt állatok fejlődése nem marad el a kezeletlen társaikétól. Alkalmazása során anyagforgalmi zavarokra, vagy toxikózisra utaló tünetek nem jelentkeznek. Használatával a hasmenéses megbetegedések esetén használt antibiotikumok hatékonysága javul, a rezisztencia később alakul ki. Jelentősen javítja az antibiotikus kezelések hatékonyságát. A már fennálló hasmenése tünetek a készítmény etetésével pár nap alatt jelentősen javíthatóak.

A KÉSZÍTMÉNY HASZNÁLATÁVAL ELÉRHETŐ ELŐNYÖK, EREDMÉNYEK:

  • a készítmény kedvezően befolyásolja az emésztőnedvek termelődését, ami segít elkerülni a takarmányozási anomáliákból fakadó emésztetlenség következményeit;

  • javulnak a termelési mutatók;

  • nem minősül gyógyszernek, szabadon felhasználható;

  • a hizlalási időszak elejétől a levágásig folyamatosan használható, nincs humán egészségügyi vonzata (nincs élelmezés-egészségügyi várakozási idő);

  • javítja a hasmenéses megbetegedések elleni antibiotikumos kezelések hatékonyságát;

  • nő a napi súlygyarapodás;

  • 0,2-0,3 kg-mal javul a fajlagos takarmány felhasználás;

  • min. 3,4%-kal több állat éri el egyidőben az optimális vágási súlyt;

  • átlagosan 16-24 kg takarmánnyal kevesebb kell egy állat felhizlalására;

CÉLÁLLAT: sertés

ALKALMAZÁS MÓDJA: Takarmányba keverve.

ADAGOLÁS: 1 kg DIARR-STOP S FORTE / 1 tonna takarmány (0,1%-os koncentrációban). Bármilyen gyógyszerrel együttesen is adagolható. Az előkeverék az előírt adagolással folyamatosan alkalmazható (a hízóba állítástól a levágásig).

ÉLELMEZÉS-EGÉSZSÉGÜGYI VÁRAKOZÁSI IDŐ: 0 nap

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten. Száraz, fénytől védett helyen, raklapra helyezve.

MUNKA- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI ELŐÍRÁSOK: Az előkeverék alkalmazásakor egyéni védőfelszerelés használata szükséges, az általános munkavédelmi szabályokat kell betartani.

FIGYELMEZTETÉS: Csak takarmányozási célra! Gyermekek elől elzárandó!

MINŐSÉGMEGŐRZÉSI IDŐ: Eredeti zárt csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónap.